Nieuwe afspraken van de praktijk

Telefonisch spreekuur
Voor een telefonisch afspraak met de huisarts dient u voor 12 uur bellen. De huisarts belt u dan dezelfde dag terug.

Uitslagen opvragen
Voor het opvragen van uitslagen kunt u in de middag tussen 14.00-15.00 bellen.PATIËNTENSTOP

Om de kwaliteit van de zorgen te bewaken en de wachttijden te beperken, hanteren wij een patiëntenstop.

Alleen op deze manier kan er voldoende zorg en aandacht besteed worden aan onze reeds ingeschreven patiënten.

www.ikgeeftoestemming.nl

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.

Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een beveiligd netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners: de zorginfrastructuur van het LSP. Veel zorgverleners gebruiken het LSP voor regionale gegevensuitwisseling, terwijl sommige zorgverleners het netwerk in meerdere regios gebruiken. Via het LSP kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. U regelt uw toestemming door een ingevuld en ondertekend toestemmingsformulier in te leveren bij uw huisarts en apotheek. U kunt uw toestemming ook direct online regelen voor huisartsenpraktijk Oele via deze website. Houd uw DigiD wel bij de hand.